Uporabljamo piškotke, da bi vam zagotovili najboljše izkušnje na naših spletnih straneh. Z nadaljnjim brskanje na tej strani, podate soglasja za piškotke, ki se uporabljajo. Za več podrobnosti, vključno kako lahko spremenite vaše nastavitve, preberite naše Pravilnik o zasebnosti.
Več Info Potrjujem
81% maloprodajnih računov izgubi denar pri trgovanju s CFD-ji pri tem ponudniku. CFDji so kompleksni instrumenti in prinašajo visoko tveganje izgube denarja zaradi vzvodov. 81% maloprodajnih investitorjev izgubi denar pri trgovanju s CFD-ji tem ponudniku. Dobro razmislite ali razumete, kako delujejo CFDji in ali si lahko privoščite tako veliko tveganje izgube svojega denarja. expand_more

Trgovalni sobi - vzdrževalna dela

Marec 21, 2017 14:11

Spoštovani Trgovci,

Obveščamo vas, da planiramo izvesti manjša obnovitvena dela v Trgovalna sobi zato lahko pride do omejenega dostopa do trgovalne sobe ali pri registraciji novih računov.


Prva vzdrževalna dela se bodo izvajala 25 marca od 08:00 do 20:00 GMT (od10:00 do 22:00 EET MetaTrader 4 čas platforme).
Druga vzdrževalna dela se bodo izvajala 26 Marca 2017, from 08:00 am to 18:00 pm GMT (od 10:00 do 20:00 EET po času MetaTrader 4 platforme).

Opravičujemo se za morebitne nevšečnosti. V primeru dodatnih vprašanj, nas kontaktirajte na podporo za stranke.

Lep pozdrav,
Admiral Markets