Wij gebruiken cookies voor de best mogelijke ervaring op deze website. Door verder te bladeren wordt hiermee akkoord gegaan. Meer informatie over het gebruik van cookies, inclusief hoe voorkeuren aangepast kunnen worden, in ons privacybeleid.
Meer informatie Accepteren
81% van de retail rekeningen verliezen gelden met de handel in CFD`s bij deze aanbieder. CFD`s zijn complexe instrumenten met een hoog risico om snel gelden te verliezen vanwege het hefboomeffect. 81% van de retail beleggers lijdt verlies op de handel in CFD`s met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD`s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren. expand_more

Hoge dividend aandelen - Hoogrentende aandelen

April 03, 2020 20:12

high-yield stocks

Nu Covid-19 de volatiliteit van de aandelenmarkten tot een hoogtepunt in 10 jaar heeft geduwd, zoeken veel handelaren en investeerders naar 'veiligere' activa om hun portefeuilles te beschermen tegen de schok en om de weg vrij te maken voor toekomstige groei.

Hoogrentende aandelen zijn niet alleen minder volatiel dan groeiaandelen, maar ze bieden ook passief inkomen via dividenden wanneer de aandelenkoersen niet groeien zoals u had gehoopt.

Simpel: hoewel groeiaandelen (zoals Netflix, aanbieder van digital streaming) grote winsten kunnen maken op bullish markten, kunnen deze aandelen ook dramatisch dalen in een neergang, zonder dividend om de verliezen te compenseren. Dividendaandelen leveren daarentegen twee afzonderlijke rendementen op: een rendement via koersstijging en een rendement via dividendrendementen.

Dus als een aandeel een dividendrendement van 8% en een koersstijging van 5% heeft, is uw totale rendement 13%. Als het aandeel waarde verliest, maakt u alleen een algemeen verlies als de koersdaling van het aandeel groter is dan de daling van het dividendrendement (in dit voorbeeld meer dan 8%).


Welke aandelen kunt u kiezen?

Admiral Markets biedt een reeks high-yieldaandelen en CFD-aandelen via haar Trade.MT5- en Invest.MT5-accounts, waaronder:

  • Westwood Holdings Group Inc (WHG)
  • Automatic Data Processing Inc (ADP )
  • Amcor PLC (AMCR)
  • Franklin Resources Inc (BEN)
  • Bristol-Myers Squibb Co. (BMY)
  • Medifast Inc (MED)
  • Darden Restaurants Inc (DRI)
  • Iron Mountain Inc (IRM)

Zoek gewoon naar de ticker symbolen in MetaTrader 5 om deze instrumenten vandaag nog aan uw volglijst toe te voegen!


Toegang tot vele soorten assets via Trade.MT5 account

Met Trade.MT5 heeft u toegang tot meer dan 4.000 van 's werelds beste markten via CFD's (contracten voor verschil), en kunt u via CFD's duizenden van de beste markten ter wereld verhandelen.

Dit zijn enkele redenen om voor Trade.MT5 te kiezen:

  • Handel in meer dan 4.000 van 's werelds favoriete internationale aandelen-CFD's, plus CFD's op forex, cryptocurrencies, indices, grondstoffen en meer
  • Verlaag uw handelskosten met krappe spreads en lage commissies
  • Handel op 's werelds populairste handelsplatform, MetaTrader 5, met Admiral Markets' exclusieve MetaTrader Supreme Edition-plug-in
  • Begin vandaag met handelen, met minimale stortingen vanaf slechts $ 100

Trade CFDs on blue chip stocks

Aankopen en houden met Invest.MT5 account

Met een Invest.MT5 account kunt u investeren in 4.000+ aandelen en 200+ ETF's, allemaal van 's werelds nummer één multi-asset platform, MetaTrader 5. Hier zijn slechts enkele redenen om een Invest.MT5-rekening te openen:

  • Investeer vandaag met minimale startbedrag vanaf slechts € 1!
  • Beheer uw beleggings- en handelsportefeuilles vanuit één Klantenportaal-account
  • Diversifieer uw portefeuille met langetermijninvesteringen, naast kortlopende transacties
  • Genereer een potentieel passief inkomen met dividend aandelen
  • Commissies vanaf slechts $ 0,01 per aandeel met minimale transactiekosten van $ 1 in Amerikaanse aandelen


Klaar om te beginnen? Log nu in via het Klantenportaal om uw aanvraag voor een Invest.MT5-account te starten.

Invest in Stocks & ETFs